Info aanvraag
Snel en volledig vrijblijvend

Onze filosofie: Ons respect, Uw comfort

Ons respect, uw comfort

Bij Ralus zijn we overtuigd dat beter bouwen alleen kan in een sfeer van wederzijds respect.

Daarom houden wij rekening met …

… uw wensen als klant
Wat wilt u? Wat vindt u belangrijk? We luisteren naar uw wensen en zoeken altijd samen met u naar de juiste oplossing.

… uw woonomgeving
Verbouwingen en renovaties zijn vaak ingrijpend. Stof en lawaai horen er nu eenmaal bij, maar we proberen de mogelijke overlast altijd tot een minimum te herleiden.

… gemaakte afspraken
Een tijdstip, een budget, een werkmethode, … Reken erop dat we onze afspraken altijd nakomen.

… vakmanschap
We zijn fier op ons werk en dat willen we ook graag blijven. Daarom streven we ernaar dat elk project een uithangbord wordt van onze firma.

… onze medewerkers
Ralus streeft altijd naar een relatie die steunt op wederzijds respect. Niet alleen met u, maar ook met al onze medewerkers en leveranciers.

… de samenleving en het leefmilieu
Bij Ralus geloven we dat we allemaal ons steentje moeten bijdragen aan een gezond en aangenaam leefmilieu. Wij zijn overtuigd dat we met de bouwmethode die Ralus toepast, hier zeker onze verantwoordelijkheid opnemen.

Ons respect, uw comfort

Uw comfort is niet enkel het einddoel van onze werken. We willen dat u zich ook vóór en tijdens uw bouw- of verbouwingswerken ‘goed in uw vel’ voelt.

vóór de werken
Ralus streeft ernaar om heel goed te luisteren naar uw wensen. We adviseren u duidelijk en grondig, en maken altijd een transparante offerte. Onze Ralus-adviseur legt u duidelijk uit wat u mag verwachten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en kunt u het verloop van uw project minutieus opvolgen.
Een vraag of opmerking? We zorgen snel voor een klaar en duidelijk antwoord.

tijdens de werken
Ralus maakt zich sterk dat we afspraken nakomen. En dat zowel qua timing als qua uitvoering en budget. We trachten om zo weinig mogelijk hinder op de bouwwerf te veroorzaken. Omdat er nauwelijks water wordt gebruikt bij houtskeletbouw, kunt u alles meteen (laten) afwerken.

na de werken
Houtbouw staat gekend om zijn aangename en comfortabele eigenschappen. Muren voelen warm aan in de winter en aangenaam fris in de zomer. Zo geniet u snel – en in alle comfort – van uw nieuwe thuis!

Uw comfort staat voor ons centraal. Zowel voor, als tijdens en na de werken.
Uw comfort staat voor ons centraal. Zowel voor, als tijdens en na de werken.