Info aanvraag
Snel en volledig vrijblijvend

bijgebouw Bijgebouw

Hoe kan u meer ruimte creëren zonder al te grote werken aan uw woning?

Een mobiel bijgebouw in modulaire houtskeletbouw is alvast de ecologische én economische keuze bij uitstek. Bij Ralus bent u hiervoor in goede handen! En indien een huurformule beter aan uw noden voldoet, kan u ook hiervoor bij Ralus terecht.

Door voor een mobiel bijgebouw te kiezen creëert u niet alleen een aanzienlijke meerwaarde, u bekomt ook snel de kwalitatieve hobbyruimte, het poolhouse,  de wintertuin, het tuinkantoor, de zorgwoning, … die u voor ogen had.

Wij produceren onze mobiele bijgebouwen in onze eigen atelier tot in de fase sleutel-op-de-deur waarna ze in één geheel getransporteerd en geplaatst worden. Hierbij kan u kiezen uit reeds bestaande modellen die u personaliseert volgens uw smaak en uw budget, of een volledig ontwerp op maat. Zo bekomt u een unieke wooneenheid die perfect aan uw vraag tegemoet komt.

Indien u opteert voor een modulair bijgebouw met afmetingen die het niet toelaten om het in één geheel te transporteren, dan koppelen we deze ter plaatse aan elkaar waarna we verder afwerken. 

Wat zijn de toepassingen van een bijgebouw aan je woning?

Inspireren onze bestaande modellen u tot een ander ontwerp? Dan staan onze ervaren medewerkers klaar om dit samen met u te realiseren!

Kwalitatieve materialen

Voor de bouw van onze modulaire bijgebouwen gebruiken we dezelfde materialen als voor lage energiewoningen. Dit garandeert u een uitstekende energieprestatie. Voor de gevelbekleding bieden we verschillende mogelijkheden zoals bv. thermowood. Dit is niet alleen kwalitatief en ecologisch een uitstekende keuze, maar ook het perfecte bouwmateriaal om alle weersomstandigheden het hoofd te bieden.

De productie vindt volledig plaats in België. De onderdelen – zoals het buitenschrijnwerk – zijn afkomstig van Belgische fabrikanten. Een mobiel en modulair bijgebouw van Ralus is dus een milieuvriendelijke keuze met een kleine ecologische voetafdruk.

Snelle plaatsing

Na de productie in onze ateliers, is een bijgebouw van Ralus ontzettend snel bij u geplaatst. We hijsen deze door middel van een kraan en plaatsen het rechtstreeks in uw tuin. Indien er meerdere modules zijn die aan elkaar dienen gekoppeld te worden, dan gebeurt dit door onze medewerkers ter plaatse. In een mum van tijd  kan u uw mobiel bijgebouw in gebruik nemen.  

De voordelen van een MOBIEL EN MODULAIR BIJGEBOUW

Naast de kwaliteit en de snelheid van uitvoering, zijn er nog tal van andere voordelen. Eén ervan is dat uw bijgebouw altijd haar waarde behoudt. Indien u het bijgebouw niet meer nodig heeft, kunt u het eenvoudig verkopen aangezien het een mobiele unit is. Bij een eventuele verhuis kunt u het gemakkelijk meenemen naar uw nieuwe woning. En aangezien de mobiele bijgebouwen van Ralus in houtskeletbouw worden vervaardigd, geniet u meteen van alle voordelen die houtskeletbouw te bieden heeft.

Ralus biedt u uitgebreid advies over een bijgebouw in uw tuin.

Contacteer ons

Vul vrijblijvend het formulier in voor meer informatie.

Brochure cover Ralus

Download onze brochure

Blader door onze brochure om u een beter idee te geven hoe Ralus u van dienst kan zijn.