Info aanvraag
Snel en volledig vrijblijvend
Ondernemers gezocht: Ga je de uitdaging aan?

bijgebouw Bijgebouw

Hoe kan u meer ruimte creëren zonder al te grote werken aan uw woning?

Een tuinstudio in houtskeletbouw is alvast de ecologische én economische keuze bij uitstek.
Bij Ralus bent u hiervoor in goede handen!

Door voor een houten bijgebouw te kiezen, bekomt u snel de kwalitatieve hobbyruimte, het poolhouse,  de wintertuin, het tuinkantoor, de zorgwoning, … die u voor ogen had.

Waar mogelijk prefabriceren wij de bijgebouwen in onze ateliers tot in de fase sleutel-op-de-deur en worden ze in één geheel getransporteerd en geplaatst. Hierbij kan u kiezen uit een aantal reeds bestaande modellen die u personaliseert volgens uw smaak en uw budget, of een volledig ontwerp op maat. Zo bekomt u een unieke wooneenheid die perfect aan uw vraag tegemoet komt.

Indien u opteert voor een bijgebouw met afmetingen die het niet toelaten om te prefabriceren en in z'n geheel te transporteren, kan uw Ralus adviseur u bijstaan in het maken van het ontwerp. Bij de uitvoering zal Ralus bij u ter plaatse de wanden monteren en het bijgebouw verder afwerken.

Wat zijn de toepassingen van een bijgebouw aan je woning?

Inspireren onze bestaande modellen u tot een ander ontwerp? Dan staan onze ervaren medewerkers klaar om dit samen met u te realiseren!

Kwalitatieve materialen

Onze tuinkamers worden standaard afgewerkt met thermohout of thermowood: een kwalitatief en ecologisch alternatief voor kostbare exotische houtsoorten. Thermohout is vergelijkbaar met tropisch hardhout van klasse I, zoals padouk en afrormosia, en dus een uitstekend bouwmateriaal om allerlei weersomstandigheden het hoofd te bieden.

De productie vindt plaats in België. De onderdelen – zoals het buitenschrijnwerk – zijn afkomstig van Belgische fabrikanten. Een Ralus tuinkamer is dus een milieuvriendelijke keuze met een kleine ecologische voetafdruk.

Snelle plaatsing

Na de productie in onze ateliers, is een tuinkamer van Ralus ontzettend snel bij u geplaatst. We hijsen deze door middel van een kraan en plaatsen het rechtstreeks in uw tuin. Kan dit niet, dan komen onze medewerkers de tuinkamer ter plaatse assembleren in slechts enkele dagen tijd.

De voordelen van een Ralus tuinKAMER

Op een paar weken tijd kunt u al beschikken over een afgewerkte tuinkamer.
Deze heeft zeer veel toepassingsmogelijkheden en kan gemakkelijk meegroeien met uw behoeftes. Denk maar aan een ontspanningsruimte voor de kinderen, een poolhouse, een gastenkamer, een tuinkantoor, een zorgwoning of dienstenwoning in je tuin, …
Indien u na verloop van tijd uw tuinkamer niet meer nodig heeft, kunt u hem eenvoudig verkopen aangezien het een mobiele unit is. Bij een eventuele verhuis kunt u hem gemakkelijk meenemen naar uw nieuwe woning. Aangezien de Ralus tuinkamer in houtskeletbouw wordt vervaardigd, geniet u meteen van alle voordelen die houtskeletbouw te bieden heeft.

Ralus biedt u uitgebreid advies over een bijgebouw in uw tuin.

Contacteer ons

Vul vrijblijvend het formulier in voor meer informatie.