Info aanvraag
Snel en volledig vrijblijvend

Onze beloften

Dit zijn de beloften van alle medewerkers in onze Ralus-vestigingen

1. Uw budget, onze afspraak

Wij luisteren naar uw wensen en van zodra we over alle nodige info beschikken, maken we voor u een gedetailleerde offerte. Op die manier heeft u geen verrassingen tijdens de uitvoering van de werken.

2. We respecteren uw comfort tijdens de werken

We begrijpen dat een verbouwing een ingrijpende gebeurtenis is, zeker als u in uw huis blijft wonen tijdens de werken. We doen al het mogelijke om de hinder te beperken en ruimen steeds mooi op.

3. Communicatie voor, tijdens en na de werken is onze troef

We vinden het belangrijk dat u op ieder ogenblik goed geïnformeerd bent. We laten tijdig weten welke werken wanneer worden gepland en houden u ook tijdens de uitvoering steeds op de hoogte. Heeft u toch nog bijkomende vragen? Dan zijn we steeds bereikbaar om deze voor u te beantwoorden.

Wat betekent dit concreet voor u?

1. U wordt snel gecontacteerd

Maximaal 5 werkdagen na uw contactname met Ralus mag u van ons een telefoontje verwachten. We bekijken samen over welke info u reeds beschikt en informeren u over de mogelijke aanpak. Indien we u niet telefonisch kunnen bereiken, sturen we u een mail.

2. Afspraken worden nageleefd

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. We respecteren de gemaakte afspraken en de bijhorende timings.

3. We hebben ruime ervaring in complexe verbouwingen

We werken met ervaren en goed opgeleide vaklui. Onze vakkennis en goed uitgewerkte processen maken het mogelijk om een brede waaier van werken uit te voeren, van kleine en eenvoudige tot grote en complexe bouwwerken. We werken hiervoor met technieken en materialen die voldoen aan de huidige eisen op vlak van energieprestaties en BEN-normen.

4. U ontvangt een gedetailleerde planning

We bezorgen u een overzicht van de geplande werken samen met een gedetailleerd tijdsschema. De prefabricatie garandeert een snelle doorlooptijd. U weet precies wat er zal gebeuren, wanneer de werken worden uitgevoerd en wie wanneer bij u langskomt.

5. U heeft één vast aanspreekpunt

In iedere fase van onze samenwerking zal dezelfde persoon bij Ralus uw aanspreekpunt zijn. Deze kent uw volledige dossier en staat steeds ter beschikking om uw eventuele vragen te beantwoorden.