Info aanvraag
Snel en volledig vrijblijvend

Hoe werkt Ralus?

Het Ralus-team bestaat uit door houtskeletbouw gepassioneerde medewerkers die ook klantvriendelijkheid hoog in het vaandel dragen. Samen met u willen wij uw plannen realiseren en u kiest hierbij zelf hoe ver deze samenwerking gaat. 

Ralus hanteert het motto “Modulair waar mogelijk, traditioneel waar nodig”. Indien de aard van uw (ver)bouwproject het toelaat, kiezen wij voor het systeem van prefab modulair bouwen. Hierbij worden de modules volledig afgewerkt (inclusief elektriciteit, sanitair, keuken en schilderwerken) alvorens ze kanten-klaar naar de werf vertrekken om gemonteerd te worden. In combinatie met houtskeletbouw staat deze methode garant voor een kwalitatieve, duurzame en snelle oplossing. Indien deze werkwijze niet kan, bv. vanwege een moeilijke bereikbaarheid van de werf, werken we met geprefabriceerde panelen die op de werf worden gemonteerd en afgewerkt.

In onze werkwijze willen wij een flexibele bouwpartner zijn, aan wie u de ruwbouwwerken, de gedeeltelijke of ook de totale afwerking van uw nieuwbouw- of renovatieproject kan toevertrouwen. Tijdens de verschillende (ver)bouwfases heeft u bij Ralus steeds één aanspreekpunt die uw volledige dossier kent.

Advies en offerte op maat

Indien uw (ver)bouwplannen concreet zijn, komt onze adviseur graag bij u langs om uw verwachtingen en het budget te bespreken. Dankzij de uitgebreide checklist verliezen we niets uit het oog. Heeft u geen plannen van een architect, dan zal de Ralus-adviseur enkele opmetingen doen en foto's nemen om u vervolgens een offerte te bezorgen.

Deze offerte overlopen we samen en wordt indien nodig aangepast aan uw wensen en volgens uw budget. Bovendien brengen wij u op de hoogte van de verschillende premies waar u recht op heeft.

Planning van de werken

In deze fase komt de Ralus-projectbegeleider bij u langs. Samen bespreken we het verloop van de werken aan de hand van een duidelijke planning: u weet precies wat er zal gebeuren, wanneer de werken worden uitgevoerd en wie er op welke dag bij u langskomt. Deze details en afspraken vindt u ook terug in de aannemingsovereenkomst.

Maatwerk en montage op de werf

Voor we aan de productie van het maatwerk beginnen, bespreken we opnieuw de details van uw bestelling: u bent altijd zeker van een correcte en nauwkeurige opvolging van de plannen.

De fabricatie van de bouwelementen vindt plaats in onze ateliers, indien mogelijk gebeurt dit modulair. Zo kunnen onze ervaren medewerkers steeds in ideale omstandigheden werken, zonder enige last te ondervinden van weersomstandigheden.

Van zodra de bouwelementen of de modulaire units op de werf aangeleverd worden, starten we onmiddellijk met de montage. Uw woning is bijgevolg snel gebruiksklaar zodat u en uw gezin er dadelijk van kunnen genieten. 

Nadienst

Heeft u na de oplevering nog vragen of opmerkingen? U kan steeds een beroep doen op onze nadienst. Uw Ralus-adviseur staat u graag te woord, want bij Ralus zijn we overtuigd dat beter bouwen alleen kan in een sfeer van wederzijds respect.

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.
Waarom vragen wij uw telefoonnummer? Moest er iets fout gaan met de communicatie via je e-mail adres, kunnen we je zo bereiken. We geven de voorkeur aan e-mail.

Volledig vrijblijvend