Info aanvraag
Snel en volledig vrijblijvend

Wat zijn de voordelen van een tuinkantoor?

Eén op drie van de Belgische werknemers heeft afspraken met zijn werkgever over telewerken. Deze trend heeft een sterke opgang gekend in de voorbije jaren waardoor er intussen een half miljoen regelmatige thuiswerkers zijn in België.
We sommen 5 redenen op waarom een tuinkantoor een belangrijke bijdrage kan leveren in telewerken.

1. Je houdt werk en privé gescheiden

Als je thuis werkt, beperk je best alle afleiding tot een minimum. Om de productiviteit tijdens de werkuren en het rustgevoel in huis te optimaliseren, is een tuinkantoor de ideale oplossing. Je wandelt de korte afstand van je huis naar je tuinkantoor, waar je in alle stilte kan werken en de taken in huis achter je kan laten.

2. Je bespaart kosten

De investering in een tuinkantoor verdien je snel terug. Een tuinkantoor van Ralus is immers uitstekend geïsoleerd, waardoor je bespaart op energiekosten. Bovendien moet het hele huis niet langer verwarmd worden terwijl je thuis werkt. En ‘last but not least’ stijgt de waarde van je huis door de aanwezigheid van een tuinkantoor.

3. Het genot van hout

Hout is een uitermate gunstig materiaal voor je tuinkantoor. Het heeft van nature een prima isolatiewaarde en het is bovendien een uitstekende vochtregelaar. Dit zorgt in een tuinkantoor op basis van houtskeletbouw altijd voor een gezond binnenklimaat om in te werken. Daarnaast heeft hout ook een prima akoestische demping en zorgt het serene en warme karakter voor een positief effect op de gemoedstoestand.

4. Afwerkingsmogelijkheden

Wil je de stijl van je huis overnemen of wil je een tuinkantoor dat opgaat in de natuur? Voor de afwerking van een tuinkantoor biedt Ralus tal van mogelijkheden. Ook binnenin kan je het naar eigen wens inrichten zodat je de perfecte werkruimte voor jezelf kan creëren.

5. Veelzijdigheid

En waarom zou je je beperken tot telewerken in je tuinkantoor? Een logeerkamer, een hobby- of fitnessruimte of een poolhouse zijn maar enkele van de vele mogelijkheden die een tuinkantoor je nog extra kan bieden.

Neem gerust eens een kijkje op onze website voor nog meer inspiratie. We maken ieder kantoor op maat in ons productieatelier zodat het perfect aan jouw wensen voldoet. Contacteer ons voor een kennismakingsgesprek en ontdek hoe we je droom kunnen waarmaken.

Afbeeldingen