Info aanvraag
Snel en volledig vrijblijvend

U gaat (ver)bouwen?

U gaat bouwen en nu bent u op zoek naar informatie om de juiste beslissingen te kunnen nemen?

Een woning bouwen is een hele onderneming en niet altijd evident. Toch zal het een heel interessante investering blijken als u rekening houdt met enkele adviezen.

BOUWGROND

Heeft u de bouwgrond gevonden en gekocht of moet u eerst enkele juridische aspecten bespreken? Op wiens naam zal de bouwgrond bijvoorbeeld staan? Hebben uw ouders u geholpen tijdens de aankoop? De Ralus-adviseur helpt u met het antwoord op deze vragen, zodat u de eerste stap in alle zekerheid kan nemen. Meer informatie vindt u ook op onze Regelgeving-pagina.

ONTWERPEN EN PLANNEN VAN UW ARCHITECT

Uw architect heeft uw droomhuis getekend en u bent klaar om met de plannen aan de slag te gaan? Wij willen uw droomhuis graag voor u realiseren! Heeft u nog geen plannen, dan biedt Ralus u de keuze uit een aantal ontwerpen, waardoor u studie- en ontwerpkosten vermijdt. Toch kan u onze ontwerpen nog steeds personaliseren zonder grote meerkost.

BOUWMATERIAAL

Een volgende vraag die u zich misschien al gesteld heeft, is welk bouwmateriaal u het best gebruikt. Naast de traditionele bouwmaterialen is houtskeletbouw een keuze die steeds vaker gemaakt wordt. De voordelen van dit lichte bouwmateriaal? Die vindt u op onze pagina Waarom houtskeletbouw?. Bij Ralus zijn we er alvast van overtuigd dat houtskeletbouw dé woonoplossing bij uitstek is.

WERKEN EN OPLEVERING

Bouwen staat vaak synoniem aan véél werk en dus ook lange wachttijden. Bij houtskeletbouw is dit niet het geval. Aangezien wij uw nieuwbouw in onze ateliers samenstellen, verloopt dit veel sneller en in ideale weersomstandigheden. Houtskeletbouw is bovendien een droogbouwtechniek: na de oplevering op de werf kan u onmiddellijk van uw nieuwe woning genieten. Wij kunnen uw nieuwe woning op amper 2,5 maanden tijd volledig afgewerkt opleveren.

NADIENST

U heeft nadien nog vragen of bedenkingen?
Bij Ralus staan we altijd voor u klaar - ook na de oplevering - omdat onze klanten onze ambassadeurs zijn.

Afbeeldingen