Info aanvraag
Snel en volledig vrijblijvend

Ook Diewke koos voor houtskeletbouw!

Omdat ze als professionele fotografe nood had aan bijkomende ruimte, onderzocht Diewke de verschillende mogelijkheden. Een aanbouw aan de bestaande woning was niet toegelaten, dus viel de keuze op een losstaand bijgebouw in de tuin. 

Over welke punten moest er precies nagedacht worden?

“Ik heb enkele maanden met het idee rondgelopen alvorens te beslissen omdat ik zeker wilde zijn dat ik een antwoord had gevonden op mijn belangrijkste bekommernissen. Ik had geen zin in de beslommeringen van een traditionele verbouwing, dus de keuze voor houtskeletbouw was snel gemaakt. De prefabricatie gaf me een garantie op snelheid en de netheid bij de uitvoering. Op deze manier had ik geen last van wekenlang stof en puin en ook de tuin bleef netjes intact.

Hoe verliep de keuze voor de juiste bouwpartner?

“We hebben 2 bedrijven gecontacteerd maar de keuze was snel gemaakt. Bij Ralus Houtskeletbouw hebben we geopteerd voor de nabijheid en de aanspreekbaarheid. De Ralus-adviseur van de vestiging in Genk is langsgekomen en heeft met ons meegedacht, niet alleen over de materiaalkeuze en de afwerking, maar ook om het geheel zo budgetvriendelijk mogelijk te houden. Ook de gedetailleerde beloftes over de uitvoering en de bijhorende timing vonden we belangrijk.”

En werden de gemaakte beloftes nagekomen?

“Opvallend was dat in alle fases de afspraken correct werden nagekomen, zowel inhoudelijk als qua timing. De werkzaamheden zijn uitstekend verlopen, eerlijk gezegd nog veel sneller dan gedacht. Alle beloften i.v.m. snelheid van uitvoering, timing van oplevering en respect voor onze woonomgeving werden correct nagekomen. Ook de financiële afspraken werden volledig gerespecteerd, hetgeen ons in de offerte werd voorgesteld is ook het uiteindelijke bedrag dat we betaald hebben.”

De algemene indruk?

“De mate van aanspreekbaarheid en de reactiesnelheid van de Ralus-adviseur is opvallend: de telefoon wordt opgenomen indien je belt, en als het niet past wordt er zeer snel teruggebeld. Ook het meedenken met de klant is iets waarin jullie zich differentiëren, dit zowel op vlak van design als budget. Ik ben heel tevreden over het eindresultaat, ik geef een 9 op 10 voor de samenwerking met Ralus Houtskeletbouw. Kort na de oplevering bleek er een probleempje te zijn met de elektrische verwarming: dit werd zeer snel aangepakt en opgelost, hetgeen mijn vertrouwen ook bevestigd heeft op vlak van de naservice. Ik heb Ralus al aanbevolen aan diverse vrienden, recent nog aan iemand die op zoek is naar een zorgwoning. Ik ben ervan overtuigd dat we prijs/kwaliteit de beste oplossing hebben gekozen en ik ben heel tevreden met het resultaat.