Info aanvraag
Snel en volledig vrijblijvend

Je woning duurzaam uitbreiden doe je met houtskeletbouw

Er kunnen diverse redenen zijn waarom je op zoek bent naar mogelijkheden voor een woninguitbreiding. Misschien is jouw gezin uitgebreid, of werk je vaker van thuis uit, of misschien heb je wel besloten om je huis om te vormen tot een zorgwoning... Hoedanook, je wenst te investeren in de waarde van je woning door de totale woonoppervlakte te vergroten. Wat ook het uiteindelijke gebruiksdoel mag zijn, een aanbouw in houtskeletbouw is de juiste oplossing!

Hout is het kwalitatief en duurzaam bouwmateriaal bij uitstek

Houtskeletbouw is een veel gebruikte bouwmethode voor lage-energiewoningen. Dit komt vooral omdat hout een uitstekend isolerend bouwmateriaal en dus ook uitermate geschikt is voor een aanbouw. Ook als jouw bestaande woning geen houten skelet heeft, kan de nieuwe aanbouw in houtskeletbouw perfect aansluiten op andere materialen.

Je geniet van uitstekende isolatiewaarden

Als de wanden van een houtskeletbouw even dik zouden zijn als de wanden van een traditionele bouw in beton, dan zouden ze maar liefst 15 maal beter isoleren! Bij houtskeletbouw verliezen we dus geen ruimte aan het bouwmateriaal zelf, maar kunnen we in de plaats daarvan hoogkwalitatief isolerend materiaal in de wanden aanbrengen.

Weinig werfhinder

De onderdelen van een aanbouw in houtskeletbouw kunnen volledig in onze ateliers geprefabriceerd worden. Wij leveren dus een volledig afgewerkt product aan wat zorgt voor heel wat tijdswinst op de werf. Meer nog, de hinder op de werf wordt tot een minimum herleid: op slechts één dag tijd kan jouw woning opnieuw dichtgemaakt worden.

Voordelen van een aanbouw in houtskeletbouw bij Ralus Houtskeletbouw

- Gebruik van dezelfde duurzame en kwalitatieve materialen die we ook gebruiken bij de bouw van lage-energiewoningen. 
- We prefabriceren de houtskeletbouwelementen in onze productiehal, wat heel wat tijdswinst oplevert.
- Je hebt amper last van werfhinder. Moet de woning worden opengemaakt, dan is ze meestal op een dag weer dicht. Dit dankzij een efficiënte bouwmethodiek.

Meer info? Stuur een bericht via het contactformulier. 

 

 

 

 

Afbeeldingen