Info aanvraag
Snel en volledig vrijblijvend

Isolatie

Een dak isoleren? Buitenmuren isoleren? Een ondergrond isoleren of andere isolatiemaatregelen treffen? Op www.renoverenmetisover.be worden alle oplossingen en systemen voor renovatie en na-isolatie van ISOVER overzichtelijk opgelijst en besproken. Met een speciale sectie 'professionals' met alle info op maat van de professionele plaatser: hoeveelheidsberekeningen, plaatsingsvideo's…

Stap 1: dak isoleren

Hoe je de isolatie aanpakt is afhankelijk van het type dak en of de zolderruimte al dan niet als leefruimte gebruikt zal worden. En ook als het dak in het verleden al is geïsoleerd, is het zeker aan te raden om bijkomende isolatie aan te brengen. Elke bijkomende centimeter isolatie rendeert immers meteen. Bovendien heeft ISOVER met de ophangstangen Suspente PlaGyp I een handig systeem uitgedokterd om een bijkomende isolatielaag aan te brengen.

Stap 2: buitenmuren isoleren

Is het dak eenmaal geïsoleerd, dan is het de beurt aan de muren. Op www.renoverenmetisover.be vind je oplossingen en systemen van ISOVER voor zowel buitenmuurisolatie in de spouw, langs de binnenkant als langs de buitenkant.

Stap 3: een ondergrond isoleren

De derde stap bestaat uit het isoleren van de begane grond. Kelders, kruipkelders, de ondergond boven garages,… vormen stuk voor stuk verliesposten die nochtans op een vrij gemakkelijke manier kunnen aangepakt worden.

Stap 4: andere geluidsisolerende toepassingen

Tot slot kan het plaatsen van tussenwanden, voorzetwanden of het isoleren van vloeren of plafonds tussen verschillende ruimtes de geluidsoverlast in een woning of appartement sterk verminderen. Meteen de kers op de taart om naast het thermisch comfort ook het akoestisch comfort aanzienlijk te verbeteren.

Info op maat van de professionele plaatser

Bij elke stap in het isolatietraject krijg je op www.renoverenmetisover.be niet alleen uitleg over welke oplossingen van ISOVER voorhanden zijn, maar voor plaatsers staat er ook plaatsingsinfo en -filmpjes, premie-info, een hoeveelheidsberekeningscalculator en info over opleidingen.