Info aanvraag
Snel en volledig vrijblijvend

Een poolhouse

In een poolhouse geniet u van de rust na het zwemmen. Het is een ideale ruimte om u om te kleden, maar ook uw spullen en benodigdheden kan u er in opbergen.

Met een poolhouse creëert u een grote meerwaarde aan uw tuin en zwembad. Idealiter voorziet u ook een klein terras of een veranda, zodat u tijdens de zomer ook gezellig van een gezond ontbijt in de buitenlucht kan genieten. Wat u ook verkiest, een poolhouse biedt u een luxueuze ruimte. En dankzij de vele architecturale mogelijkheden die u hebt met houtskeletbouw, bepaalt u ook zelf de look en de uitstraling van uw nieuwe poolhouse: klassiek of modern, beide zijn mogelijk.

Voor de afwerking van een modern poolhouse kan u kiezen uit een waaier van materialen. Zeer populaire gevelbekledingen zijn thermohout of thermowood: het is een ecologisch en kwalitatief alternatief voor duurdere exotische houtsoorten. Thermohout kan je vergelijken met tropisch hardhout van klasse I, zoals bv. padouk of afromosia, en is dus het perfecte bouwmateriaal om alle weersomstandigheden het hoofd te bieden.

Wij produceren onze poolhouses in België. Ook onderdelen zoals bv. het buitenschrijnwerk, worden in België gefabriceerd. Met de keuze voor een poolhouse van Ralus kiest u dus ook voor een milieuvriendelijke oplossing met een beperkte ecologische voetafdruk.

De doorlooptijd van bestelling tot plaatsing is erg beperkt. Voor de productie moet je rekenen op een 8-tal weken waarna onmiddellijk de plaatsing kan gebeuren. We hijsen het poolhouse door middel van een kraan tot in uw tuin en plaatsen hem rechtstreeks op z’n definitieve bestemming. Kan dit niet, dan komen onze medewerkers het poolhouse ter plaatse assembleren in een mum van tijd.

Door te kiezen voor een poolhouse in skeletbouw, creëert u een aanzienlijke meerwaarde voor uw woning want we werken met dezelfde materialen als bij een lage-energiewoning. Ralus kiest steeds voor hoogwaardige materialen die tevens een uitstekende isolatie van uw poolhouse garanderen. Een budget- en milieuvriendelijke oplossing die zichzelf snel terugverdient.

Nog enkele andere voordelen van een Ralus poolhouse:

  • Het bouwen en monteren gebeurt in enkele weken
  • Ralus neemt ook de binnenafwerking voor haar rekening waardoor uw poolhouse kant-en-klaar geleverd wordt
  • Een poolhouse kan meegroeien met uw behoeftes: het gebruik kan makkelijk evolueren van een ontspanningsruimte voor de kinderen tot een tuinkantoor of een fitnessruimte, of zelfs een zorg- of gastenwoning in je tuin
  • Indien u na verloop van tijd uw poolhouse dan toch niet meer nodig zou hebben, kunt u hem eenvoudig verkopen want het is een mobiele unit
  • Bij een verhuis kunt u het poolhouse eenvoudig meenemen naar uw nieuwe woning
  • En aangezien een poolhouse van Ralus in houtskeletbouw wordt gemaakt, geniet u meteen van alle voordelen die hout u te bieden heeft.