Info aanvraag
Snel en volledig vrijblijvend

Een mobiel bijgebouw – sleutel-op-de-deur geleverd

Nood aan meer woon- of werkruimte, maar geen zin in breekwerken? Het kan snel, op maat en mobiel met Ralus Houtskeletbouw.

Hoe kan u meer ruimte creëren zonder al te grote werken aan uw woning?

Een geprefabriceerd bijgebouw in houtskeletbouw is alvast de ecologische én economische oplossing bij uitstek. Ralus is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en commercialiseren van tuinkamers. Hiermee beschikt u in een mum van tijd over een bijkomende, kwalitatief afgewerkte werk- en woonruimte.

Een mobiel bijgebouw met tal van toepassingsmogelijkheden

Een bijgebouw van Ralus biedt veel mogelijkheden en kan gemakkelijk meegroeien met uw behoeftes, afhankelijk van de levensfase waarin u zich bevindt. Denk maar aan een ontspanningsruimte voor de kinderen, een poolhouse, een tuinkantoor of later een zorgwoning in de tuin. Indien u na verloop van tijd uw tuinkamer niet meer nodig heeft, kunt u hem eenvoudig verkopen aangezien het een mobiele unit is. En bij een eventuele verhuis kunt u de module gemakkelijk verhuizen naar uw nieuwe woning. 

Volledige prefabricatie

Deze bijgebouwen worden sleutel-op-de-deur geprefabriceerd in België. Een tuinkamer van Ralus wordt gebouwd met kwalitatieve en ecologische materialen en is dus een milieuvriendelijke keuze met een beperkte ecologische voetafdruk, die bovendien een aanzienlijke meerwaarde voor de woning creëert.

Keuze tussen standaardmodellen of maatwerk

U kan kiezen uit een aantal reeds bestaande modellen die u personaliseert volgens uw smaak en budget, of een ontwerp op maat. Indien een volledige prefabricatie niet mogelijk is omwille van de omvang of een moeilijke bereikbaarheid, wordt de module in 2 delen gemaakt en ter plaatse gekoppeld en verder afgewerkt. 

Snelle plaatsing

Na de productie is uw tuinkamer ontzettend snel geplaatst. In een mum van tijd wordt de schroeffundering gezet en met behulp van een kraan staat de module op minder dan een uur op z’n plaats van bestemming.