Info aanvraag
Snel en volledig vrijblijvend
Ondernemers gezocht: Ga je de uitdaging aan?

Een mobiel bijgebouw – sleutel-op-de-deur geleverd

Nood aan meer woon- of werkruimte, maar geen zin in breekwerken? Het kan snel, op maat en mobiel met STiDO.

Hoe kan u meer ruimte creëren zonder al te grote werken aan uw woning?

Een geprefabriceerd bijgebouw in houtskeletbouw is alvast de ecologische én economische oplossing bij uitstek. STiDO is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en commercialiseren van tuinkamers. Hiermee beschikt u in een mum van tijd over een bijkomende, kwalitatief afgewerkte werk- en woonruimte.

Een mobiel bijgebouw met tal van toepassingsmogelijkheden

Een bijgebouw van STiDO biedt veel mogelijkheden en kan gemakkelijk meegroeien met uw behoeftes, afhankelijk van de levensfase waarin u zich bevindt. Denk maar aan een ontspanningsruimte voor de kinderen, een poolhouse, een tuinkantoor of later een zorgwoning in de tuin. Indien u na verloop van tijd uw tuinkamer niet meer nodig heeft, kunt u hem eenvoudig verkopen aangezien het een mobiele unit is. En bij een eventuele verhuis kunt u de STiDO gemakkelijk verhuizen naar uw nieuwe woning. 

Volledige prefabricatie

Deze bijgebouwen worden sleutel-op-de-deur geprefabriceerd in België. Een STiDO wordt gebouwd met kwalitatieve en ecologische materialen en is dus een milieuvriendelijke keuze met een beperkte ecologische voetafdruk, die bovendien een aanzienlijke meerwaarde voor de woning creëert.

Keuze tussen standaardmodellen of maatwerk

U kan kiezen uit een aantal reeds bestaande modellen die u personaliseert volgens uw smaak en budget, of een ontwerp op maat. Indien een volledige prefabricatie niet mogelijk is omwille van de omvang of een moeilijke bereikbaarheid, wordt de STiDO in 2 delen gemaakt en ter plaatse gekoppeld en verder afgewerkt. 

Snelle plaatsing

Na de productie is een tuinkamer van STiDO ontzettend snel geplaatst. In een mum van tijd wordt de schroeffundering gezet en met behulp van een kraan staat de STiDO op minder dan een uur op z’n plaats van bestemming.

Bekijk een video van een plaatsing.  

Meer info op de website www.stido.be en op Facebook: https://www.facebook.com/Stido-Mobiele-bijgebouwen-1488247098167004/