Info aanvraag
Snel en volledig vrijblijvend

Een getuigenis van een klant

Plannen voor een woninguitbreiding? Houtskeletbouw natuurlijk!

Cristian en Biene zijn de trotse eigenaars van een mooi huis in Spaanse stijl. Door de jaren heen ontstond de herkenbare behoefte aan bijkomende ruimte. De knoop werd doorgehakt en zoals Biene de verwachtingen heel duidelijk definieert: “We wilden een aanbouw van 40m² aan de bestaande woning. Alles moest volledig afgewerkt worden met de coördinatie door één aannemer en de werken moesten op een relatief korte tijdspanne kunnen opgeleverd worden.”

“De keuze voor houtskeletbouw was evident!”

Houtskeletbouw was een logische keuze. “We wilden de uitvoeringstermijn zo kort mogelijk houden om de eventuele ongemakken tot een minimum te herleiden. Hierdoor kwamen we automatisch bij houtskeletbouw terecht: ‘t is immers een droogbouwtechniek waardoor alles veel sneller gaat en we in een minimum van tijd zouden kunnen genieten van de uitbreiding én het aangename binnenklimaat. Daarnaast kan je veel beter isoleren waardoor de beschikbare binnenruimte een stuk groter wordt.”

De juiste aannemer kiezen

Voorafgaand aan de beslissing werden een aantal bouwbedrijven gecontacteerd. Biene verwoordt het als volgt: “De ervaring met Ralus Houtskeletbouw was reeds van bij het begin zeer aangenaam. De contactpersoon was stipt en eerlijk en ook de open communicatie konden we enorm waarderen. De offerte was duidelijk en volledig waardoor we bij de uitvoering niet voor verrassingen kwamen te staan”.

De uitvoering van de werken

Biene en Cristian hadden een goed gevoel bij hun keuze voor Ralus Houtskeletbouw. Ze keken dan ook met grote verwachtingen uit naar het ogenblik waarop de werken zouden starten. “Ondanks de vaak slechte weersomstandigheden, waren de werkzaamheden voor ons zonder meer aangenaam. De coördinatie verliep uitstekend, de ongemakken werden zoals beloofd tot een minimum herleid en alles werd binnen de afgesproken tijdspanne uitgevoerd. Wanneer tijdens de werken bleek dat iets toch beter anders kon worden uitgevoerd dan initiaal gepland, werd dit tijdig en zeer correct overlegd”.

Het resultaat en de samenwerking

Hoe kijken Cristian en Biene terug op deze voorbije periode? “De aanbouw is zeker een meerwaarde voor de woning. Deze werd uitgevoerd in kwaliteitsvol materiaal en met oog voor detail bij de afwerking. De isolatie van de skeletbouw is zonder meer verbluffend.”

En wat vinden ze van hun samenwerking met Ralus Houtskeletbouw? “We appreciëren vooral de stiptheid en de eerlijkheid van onze contactpersoon. Eventuele kleine problemen werden meteen aangepakt en voor elk van onze wensen werd een passende oplossing voorgesteld. Ook de correctheid van het vooropgesteld budget hebben we enorm geapprecieerd. De offerte was duidelijk en volledig waardoor we bij de uitvoering niet voor verrassingen kwamen te staan. We bevelen Ralus Houtskeletbouw graag aan voor iedereen die wil bouwen of aanbouwen. In de rubriek ‘Algemene tevredenheid’ geven we een score van 4,8 op 5 [Afbeeldingsresultaat voor emoticons] !”

Afbeeldingen