Info aanvraag
Snel en volledig vrijblijvend

De vraag naar tuinkantoren stijgt enorm

Op zich is dit niet verwonderlijk want van thuis uit werken is heerlijk. U vermijdt de ochtend- en avondfiles en kunt in een huiselijke sfeer en ongestoord uw taken afwerken.

Maar de vraag is of het ook praktisch mogelijk is! Heeft u de mogelijkheid om thuis klanten te ontvangen? Kan u nog ongestoord werken als de kinderen van school komen? Hoe gaat u ermee om als uw werkruimte in een centrale plaats in de woning ligt en u ook tijdens ’t weekend uw werk ziet liggen op uw bureau? Al deze vragen kan u vermijden als u kiest voor een thuiskantoor in de tuin.

Bij Ralus vindt u de oplossing! Ralus is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van tuinkantoren en zorgt ervoor dat u in een mum van tijd over een bijkomende, kwalitatief afgewerkte werk- en woonruimte kan beschikken. We maken de tuinkantoren in onze ateliers en leveren ze instapklaar aan in een tijdsspanne van slechts enkele weken.

Ralus gebruikt enkel kwalitatieve en ecologische materialen. We produceren alles in België en ook de onderdelen zoals bv. de ramen en deuren worden in België gemaakt. Op die manier steunen we niet alleen de lokale economie maar beperken we ook onze ecologische voetafdruk.

U heeft de keuze tussen een aantal standaardmodellen die u verder kan personaliseren. Op die manier vermijdt u eventuele studie- of ontwerpkosten en heeft u toch een unieke oplossing. Wil u echter een tuinkantoor dat we volledig voor u op maat ontwerpen en produceren, dan is ook dat perfect mogelijk.

Het toepassingsgebied van een tuinstudio kan evolueren in de loop van de jaren. Dezelfde studio kan evolueren van een ontspanningsruimte voor de kinderen naar een poolhouse, of van een gastenkamer naar een zorgwoning. Indien u na verloop van tijd uw tuinstudio niet meer nodig zou hebben, kunt u hem zelfs verkopen aangezien het een mobiele unit is. Ook bij een eventuele verhuis kunt u uw tuinkantoor gemakkelijk verhuizen naar uw nieuwe woning.