Info aanvraag
Snel en volledig vrijblijvend

De prijzen van houtbouw of houtskeletbouw

Ralus biedt oplossingen voor skeletbouw volgens ieders budget. Beschikt u niet over de grote budgetten om het huis van uw dromen te realiseren? Geen enkel probleem, want bij Ralus kan u kiezen tussen meerdere afwerkingsniveaus.

U beslist immers zelf hoever uw samenwerking met Ralus gaat voor de bouw van uw huis met een houten skelet: doen we enkel de ruwbouwwerken of vertrouwt u ook de gedeeltelijke of totale afwerking van uw nieuwbouw- of renovatieproject aan ons toe? Wat u ook kiest, met Ralus bent u zeker van een flexibele bouwpartner, van één enkel aanspreekpunt tijdens het hele (ver)bouwtraject en van heldere communicatie.

De prijzen van skeletbouw

De prijs voor uw nieuwbouw of verbouwing is afhankelijk van uw wensen, m.a.w. u bepaalt zelf het budget. Enerzijds heeft de grootte van het bouwproject een impact op de prijs, maar ook de afwerking en de afwerkingsgraad spelen een grote rol.

Als u precies wil weten wat het realiseren van uw droomhuis zal kosten, neemt u best contact op met uw Ralus adviseur. Hij kan samen met u de mogelijkheden overlopen en de prijzen met u in detail bespreken. Op die manier krijgt u een goed zicht op de prijs van een prefab houten skeletbouw.

Voor meer informatie over de Ralus verkooppunten en de prijzen, kan u terecht op www.ralus.be.