Info aanvraag
Snel en volledig vrijblijvend

De ervaringen van Ruth en Bert met Ralus Houtskeletbouw

Ruth en Bert kwamen in de zomer van 2016 op het idee om hun woning uit te breiden. De combinatie van opgroeiende kinderen en een ouder die vaak van thuis uit werkt, vereist immers de nodige ruimte. Ze gingen op zoek naar mogelijke oplossingen en contacteerden enkele bedrijven voor een gesprek hierover. De keuze voor houtskeletbouw was snel gemaakt. Beiden waren overtuigd van de troeven, nl. een duurzame bouwwijze en een snelle uitvoering omdat de houtskeletbouwelementen op maat geprefabriceerd worden. Ook de goede energieprestaties waren doorslaggevend: in vergelijking met een traditionele bouwwijze kan je met dunnere buitenmuren betere energieprestaties behalen waardoor de beschikbare binnenruimte vergroot.

De keuze voor het bouwbedrijf

“We hebben enkele partijen gecontacteerd. De snelle reactie, de vlotte communicatie, de gedetailleerde offerte en de kennis van zaken bij Ralus Houtskeletbouw gaven de doorslag!” Ruth en Bert waren overtuigd dat ze met de juiste partij aan tafel zaten en de keuze voor Ralus Houtskeletbouw was gemaakt!"

Hoe verliepen de werkzaamheden?

Ruth vat het mooi samen: “De samenwerking was heel positief! Het was de eerste keer dat ik zag dat je op deze manier kan (ver)bouwen ;-)! De mensen die de werken uitvoerden waren heel attent en zorgden ervoor dat alles steeds netjes en proper opgeruimd was. De communicatie was heel duidelijk, indien er iets besproken moest worden dan gebeurde dat ook en steeds op een correcte en duidelijke manier. Omdat we zelf niet altijd thuis waren, hebben we ook regelmatig telefonisch en per mail gecommuniceerd en dat verliep uitstekend!”

Hoe kijken jullie terug op de samenwerking met Ralus?

“Jullie beroepsfierheid is ons opgevallen. Alles werd op voorhand in detail doorgesproken en de beloften zijn correct nagekomen. Zelfs ‘t kleinste detail moest voor jullie perfect afgewerkt zijn. Het bedrag waarvoor we getekend hebben op de offerte is het eindbedrag dat we betaald hebben en ook hierin werd ons vertrouwen bevestigd.”

Een tevreden klant dus? “Ja hoor! Als we zelf nog eens zouden bouwen, zou het zeker met Ralus Houtskeletbouw zijn! Ik sprak onlangs in de winkel met een kennis die ook bouwplannen heeft en ik heb alvast geadviseerd om met jullie contact op te nemen!”