Info aanvraag
Snel en volledig vrijblijvend

Waarom een kangoeroewoning in houtskeletbouw?

kangoeroewoning

Met een kangoeroewoning of zorgwoning creëer je een bijkomende leefruimte voor één of twee personen. Zo ontstaat er een zorgverblijf waar bejaarde of hulpbehoevende mensen zelfstandig kunnen leven en toch ook gemakkelijk over de nodige steun en verzorging kunnen beschikken. Naast de financiële voordelen biedt een kangoeroewoning of zorgwoning u ook de kans om in een vertrouwde omgeving voor de mensen te zorgen die u nauw aan het hart liggen en dit met behoud van privacy voor alle partijen. 

We merken dat ook jongeren steeds vaker het kangoeroewonen ontdekken en het beschouwen als een tussenstap naar volledig op eigen benen staan. De aankoop of de huur van een mobiele kangoeroewoning biedt hier de ideale oplossing. 

Bij Ralus bouwen we onze kangoeroewoningen en zorgwoningen volgens het principe van modulaire houtskeletbouw in onze eigen ateliers. Duurzaamheid en uitstekende energieprestaties staan hierbij centraal. Bovendien blijven de productietijden op deze manier beperkt en kunnen we snel overgaan tot de levering. 

Advies op maat

Onze adviseur staat u graag te woord tijdens een vrijblijvende afspraak om samen de mogelijkheden te bespreken. We bieden u een aantal standaardoplossingen aan, maar ook oplossingen op maat zijn mogelijk. Hierdoor kan u in een mum van tijd beschikken over de kangoeroewoning of zorgwoning met de afmetingen en afwerkingsgraad die u wenst. 

De Ralus-adviseur geeft u ook informatie over de regelgeving omtrent zorgwonen. De voorschriften kunnen variëren per regio, daarom gaan we steeds op voorhand bekijken wat er voor u precies van toepassing is.  

 

Ook interesse in een kangoeroe- of zorgwoning in houtskeletbouw?

Contacteer ons

Vul vrijblijvend het formulier in voor meer informatie.

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.
Waarom vragen wij uw telefoonnummer? Moest er iets fout gaan met de communicatie via je e-mail adres, kunnen we je zo bereiken. We geven de voorkeur aan e-mail.

Volledig vrijblijvend

WAAROM KIEZEN VOOR HOUTSKELETBOUW?

  • Ecologisch verantwoord
  • Energiezuinig, licht materiaal
  • Uitstekende thermisch isolerende prestaties
  • Zeer korte bouwtermijn
  • Gedaan met onvoorziene vertragingen
  • Brandveilig

Afbeeldingen