Info aanvraag
Snel en volledig vrijblijvend
Ondernemers gezocht: Ga je de uitdaging aan?

Waarom een kangoeroewoning in houtskeletbouw?

kangoeroewoning

In een kangoeroewoning wordt er bijkomende leefruimte gecreëerd voor één of twee personen. Zo ontstaat er een zorgverblijf waar bejaarde of hulpbehoevende mensen zelfstandig kunnen leven en toch ook gemakkelijk over de nodige steun en verzorging kunnen beschikken. Een dergelijke kangoeroewoning staat verder ook gelijk aan heel wat financiële voordelen, maar biedt u dus vooral de kans om in een vertrouwde omgeving voor de mensen te zorgen die u nauw aan het hart liggen.

Ralus biedt u meerdere keuzemogelijkheden om dankzij houtskeletbouw twee woningen in één te bekomen. Zo kunnen beide generaties perfect samenleven, terwijl ieder toch over de nodige privacy beschikt.

Kiest u voor nieuwbouw, dan werken wij op basis van de plannen van uw architect, of bieden wij u de keuze uit een aantal voorontwerpen aan. Deze kan u bovendien nog personaliseren: u beslist volledig zelf over de mate van afwerking!

Advies op maat

Onze adviseur staat u graag te woord tijdens een vrijblijvende afspraak om samen de plannen van uw woning te bekijken en een ontwerp te bespreken. Houtskeletbouw is een snelle, duurzame en uitstekend isolerende bouwmethode voor een kangoeroewoning. In een minimum van tijd en met een minimum aan hinder bezit u de ideale kangoeroewoning voor aangenaam zorgwonen.

De Ralus-adviseur geeft u ook informatie over de meldingsplicht voor zorgwonen. Onder bepaalde omstandigheden kunt u ook opteren voor een zorgwoning in uw tuin. De Ralus tuinstudio kan dan een perfecte oplossing bieden. 

 

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.
Waarom vragen wij uw telefoonnummer? Moest er iets fout gaan met de communicatie via je e-mail adres, kunnen we je zo bereiken. We geven de voorkeur aan e-mail.

Volledig vrijblijvend

WAAROM KIEZEN VOOR HOUTSKELETBOUW?

  • Ecologisch verantwoord
  • Energiezuinig, licht materiaal
  • Uitstekende thermisch isolerende prestaties
  • Zeer korte bouwtermijn
  • Gedaan met onvoorziene vertragingen
  • Brandveilig

Afbeeldingen

Ook interesse in een kangoeroe- of zorgwoning in houtskeletbouw?

Contacteer ons

Vul vrijblijvend het formulier in voor meer informatie.