Info aanvraag
Snel en volledig vrijblijvend

Waarom een optopping in houtskeletbouw?

Ervaring en duurzaam resultaat

Bij Ralus weten wij dankzij onze uitgebreide ervaring dat we rekening moeten houden met de fundering en de stabiliteit van uw woning. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in de materie en analyseren de verschillende mogelijkheden. Houtskeletbouw is sowieso een uitstekende keuze voor een extra verdieping: dankzij de lichte materialen kan uw woning snel en duurzaam opgetopt worden, zonder de bestaande fundering te overbelasten.

Tijdwinst dankzij houtskeletbouw

Bovendien kunnen delen van de nieuwe verdieping reeds in onze ateliers opgebouwd worden. De wandopbouw omvat het houtskelet, dat tegelijk opgevuld wordt met vochtwerende en isolerende materialen. Ook buitenschrijnwerk, zoals ramen, en elektriciteit kunnen op voorhand aangebracht worden. Ter plaatse worden de verschillende onderdelen in een mum van tijd geassembleerd, zodat uw woning niet lang moeten openliggen en dus snel weer wind- en waterdicht is.

Steeds een unieke oplossing

De Ralus-adviseur kan u een oplossing voorstellen op basis van de reeds bestaande plannen en ontwerpen van uw architect. Natuurlijk bezitten wij ook de nodige expertise om samen met u een extra verdieping uit te tekenen en te bouwen.

WAAROM KIEZEN VOOR HOUTSKELETBOUW?

  • Ecologisch verantwoord
  • Licht materiaal
  • Uitstekende thermisch isolerende prestaties
  • Zeer korte bouwtermijn
  • Gedaan met onvoorziene vertragingen
  • Brandveilig

Afbeeldingen