Info aanvraag
Snel en volledig vrijblijvend
Ondernemers gezocht: Ga je de uitdaging aan?

Wat kost een bijgebouw in houtskeletbouw?

U overweegt een bijgebouw in houtskeletbouw?

Dan kijkt de Ralus-adviseur samen met u naar de plannen van uw architect voor het project. Heeft u die niet, dan bieden wij u de keuze uit een aantal bestaande oplossingen die u nadien verder personaliseert naargelang uw smaak en uw budget. Hierdoor vermijdt u studie- en ontwerpkosten, maar bekomt u toch een unieke oplossing.

Vervolgens kijken wij eveneens naar de mate van afwerking die u verkiest. Wenst u dat Ralus u enkel de ruwbouw levert of geeft u toch de voorkeur aan een volledig afgewerkt bouwproject? U bepaalt zelf de mate van samenwerking en dus ook de kosten van uw (ver)bouwplan in houtskeletbouw.

De Ralus-adviseur komt tot bij u thuis voor een persoonlijk gesprek. Indien nodig doet hij enkele opmetingen en neemt hij foto's alvorens hij u een gedetailleerde én vrijblijvende offerte bezorgt. Deze zal hij uitgebreid met u overlopen, om ze indien nodig nog verder aan te passen aan uw specifieke wensen.

Aangezien wij iedere offerte op maat van onze klanten opstellen, kunnen de kosten en de definitieve prijs van een project erg uiteenlopen, maar door voor houtskeletbouw te kiezen, kiest u voor een ecologische en economische bouwmethode. U draagt bij aan een duurzaam leefmilieu en geniet van een uitstekende isolatie. Bouwen of verbouwen met houtskeletbouw is dus altijd een erg verstandige en interessante investering.