Info aanvraag
Snel en volledig vrijblijvend
Ondernemers gezocht: Ga je de uitdaging aan?

Waarom een bijgebouw in houtskeletbouw?

U kan kiezen voor een losstaand bijgebouw, omdat u geen grote werken aan uw woning wenst uit te voeren. U kan echter ook kiezen om uw tuin centraal te stellen tussen uw woning en het bijgebouw. Op deze wijze creëert u een losstaande leefruimte - een oase buiten het hoofdgebouw om - dat uitstekend geschikt is als wintertuin, kantoor, speelruimte, studio of poolhouse.

Als u voor houtskeletbouw kiest, dan creëert u niet alleen meerwaarde voor uw woning, maar geniet u ook van dezelfde materialen als een lage-energiewoning. Bij Ralus kiezen we steeds voor hoogwaardige materialen, waardoor u onmiddellijk op een goede isolatie van het bijgebouw kan vertrouwen. Het is een milieuvriendelijke oplossing die zichzelf snel  terugverdient.

Mogelijkheden op maat

Onze medewerkers hebben dankzij hun uitgebreide ervaring verschillende oplossingen voor u uitgedacht. Zo kan u één van de Ralus-standaardoplossingen personaliseren zonder hoge ontwerpkosten te betalen. Inspireren onze oplossingen u tot een eigen ontwerp, dan realiseren wij dat met alle plezier en volledig op maat!

Efficiënte productie

Aangezien wij de ramen en deuren van het bijgebouw reeds in onze ateliers in het houtskelet kunnen plaatsen, levert dit heel wat tijdwinst voor u op. De montage van de verschillende wanden neemt ter plaatse weinig tijd in beslag, waardoor u uw nieuwe bijgebouw snel in gebruik kan nemen.

Meer informatie? Contacteer een Ralus-adviseur voor een antwoord op al uw vragen.

Kijk zeker ook naar onze oplossingen voor een kangoeroewoning.

De voordelen op een rijtje

  • U kunt eventueel voor een Ralus standaardoplossing en de bijhorend lage ontwerpkosten kiezen. Een bijgebouw volledig op maat behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.
  • Uw bijgebouw wordt met dezelfde materialen gebouwd als een lage-energiewoning. U geniet dus meteen van een goede isolatie.
  • Ramen en deuren kunnen al van in de productiehal in de wanden worden gemonteerd. Dit levert ook heel wat tijdwinst op.
Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.
Waarom vragen wij uw telefoonnummer? Moest er iets fout gaan met de communicatie via je e-mail adres, kunnen we je zo bereiken. We geven de voorkeur aan e-mail.

Volledig vrijblijvend

WAAROM KIEZEN VOOR HOUTSKELETBOUW?

  • Ecologisch verantwoord
  • Energiezuinig, licht materiaal
  • Uitstekende thermisch isolerende prestaties
  • Zeer korte bouwtermijn
  • Gedaan met onvoorziene vertragingen
  • Brandveilig

Afbeeldingen