Info aanvraag
Snel en volledig vrijblijvend

Tuinkantoor

Een mobiel tuinkantoor huren of kopen is de ideale werkoplossing als u graag duidelijke grenzen stelt aan de tijd die u enerzijds 'op het werk' en anderzijds met uw gezin doorbrengt. De modulaire bijgebouwen die Ralus u aanbiedt zijn kwalitatief afgewerkte, goed geïsoleerde ruimtes die van al het nodige, technische comfort voorzien kunnen worden. U kan kiezen uit een aantal voorontwerpen en deze verder personaliseren tot ze volledig aan uw wensen beantwoorden. Ofwel realiseren wij voor u een exclusief ontwerp op maat!

Aangezien wij uw nieuwe tuinkantoor op voorhand in onze ateliers samenstellen, kan deze snel in uw tuin geplaatst of gemonteerd worden, zodat u onmiddellijk aan de slag kan. Naast de kwalitatieve en snelle uitvoering zijn er nog tal van andere voordelen. Eén ervan is dat uw bijgebouw altijd haar waarde behoudt. Indien u het modulaire bijgebouw niet meer nodig heeft, kunt u het eenvoudig verkopen aangezien het een mobiele unit is. Bij een eventuele verhuis kunt u het gemakkelijk meenemen naar uw nieuwe woning.

En aangezien de mobiele bijgebouwen van Ralus in houtskeletbouw worden vervaardigd, geniet u meteen van alle voordelen die houtskeletbouw te bieden heeft.