Info aanvraag
Snel en volledig vrijblijvend

Wat kost een aanbouw in houtskelet?

U bent op zoek naar een aanbouw in houtskeletbouw?

De Ralus adviseur bespreekt graag samen met u de plannen van uw architect voor het project. Heeft u die niet of zijn die niet nodig, dan bekijken we welke oplossingen er mogelijk zijn in functie van uw smaak en budget. Hierdoor vermijdt u studie- en ontwerpkosten, maar bekomt u toch een unieke oplossing.

Vervolgens is ook de afwerkingsgraad perfect bespreekbaar. Wenst u dat Ralus Houtskeletbouw enkel de ruwbouw levert of kiest u voor een formule sleutel-op-de-deur?
U kan zelf de mate van onze samenwerking bepalen en dus ook de kosten van uw verbouwplannen in houtskeletbouw.

De Ralus adviseur komt tot bij u thuis voor een persoonlijk gesprek. Indien nodig doet hij enkele opmetingen en neemt hij foto's alvorens hij u een prijsraming bezorgt. Weet u precies wat u wenst, dan bezorgen we u een gedetailleerde én vrijblijvende offerte. Deze zal hij uitgebreid met u overlopen, om ze indien nodig verder aan te passen.

Onze offertes worden steeds op maat van onze klanten opgesteld. De definitieve prijs is afhankelijk van tal van factoren, maar door te opteren voor houtskeletbouw, kiest u alleszins voor een ecologische en economische bouwmethode. U draagt immers bij aan een duurzaam leefmilieu en geniet van een uitstekende isolatie. Bouwen of verbouwen met houtskeletbouw is dus altijd een erg verstandige en interessante investering.

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.
Waarom vragen wij uw telefoonnummer? Moest er iets fout gaan met de communicatie via je e-mail adres, kunnen we je zo bereiken. We geven de voorkeur aan e-mail.

Volledig vrijblijvend
Aanbouw in houtskeletbouw


 

 

 

Aanbouw in houtskeletbouw

 

Aanbouw bijbouw in houtskeletbouw

 

 

Aanbouw bijbouw in houtskeletbouw