Info aanvraag
Snel en volledig vrijblijvend

Waarom een aanbouw in houtskeletbouw?

Er kunnen diverse redenen zijn waarom u op zoek bent naar mogelijkheden voor een woninguitbreiding. Misschien is uw gezin uitgebreid, of werkt u vaker van thuis uit, of misschien heeft u wel besloten om uw huis om te vormen tot een zorgwoning... Hoedanook, u wenst te investeren in de waarde van uw woning door de totale woonoppervlakte te vergroten. Wat ook het uiteindelijke gebruiksdoel mag zijn, een aanbouw in houtskeletbouw is de juiste oplossing!

STEEDS OP UW MAAT

Onze medewerkers bij Ralus Houtskeletbouw werken graag met u samen om uw woning te vergroten met een aanbouw in houtskeletbouw. Ons doel is om u mits een duurzame oplossing de woninguitbreiding te bieden waarnaar u op zoek bent. .

HOUT is het KWALITATIEF BOUWMATERIAAL bij uitstek

Houtskeletbouw is een veel gebruikte bouwmethode voor lage-energiewoningen. Dit komt vooral omdat hout een uitstekend isolerend bouwmateriaal en dus ook uitermate geschikt is voor een aanbouw. Ook als uw bestaande woning geen houten skelet heeft, kan de nieuwe aanbouw in houtskeletbouw perfect aansluiten op andere materialen.

WEINIG WERFHINDER

De onderdelen van een aanbouw in houtskeletbouw kunnen volledig in onze ateliers geprefabriceerd worden. Wij leveren dus een volledig afgewerkt product aan hetgeen zorgt voor heel wat tijdswinst op de werf. Meer nog, de hinder op de werf wordt tot een minimum herleid: op slechts één dag tijd kan uw woning opnieuw dichtgemaakt worden.

VOORDELEN VAN EEN AANBOUW in houtskeletbouw BIJ RALUS 

  • Gebruik van dezelfde duurzame en kwalitatieve materialen die we ook gebruiken bij de bouw van lage-energiewoningen. 
  • We prefabriceren de houtskeletbouwelementen en zelfs de volledige modules in onze productiehal, hetgeen heel wat tijdswinst oplevert.
  • U hebt amperlast van werfhinder. Moet de woning worden opengemaakt, dan is ze meestal op een dag weer dicht. Dit dank zij een efficiënte bouwmethodiek. 

Heeft u graag meer informatie? Contacteer ons vrijblijvend.

Contacteer ons

Volledig vrijblijvend

WAAROM KIEZEN VOOR HOUTSKELETBOUW?

  • Een ecologische keuze
  • Energiezuinig en licht materiaal
  • Uitstekende thermisch isolerende prestaties
  • Zeer korte bouwtermijn
  • Geen onvoorziene vertragingen
  • Een brandveilige oplossing

Afbeeldingen