Info aanvraag
Snel en volledig vrijblijvend
Ondernemers gezocht: Ga je de uitdaging aan?

Interesse in een toekomst als zelfstandig ondernemer?

Ralus is met 4 vestigingen in Vlaanderen actief in de sterk groeiende particuliere markt van renovatie en nieuwbouw op basis van hout en houtskelet. Met ons aanbod bieden we een antwoord op de vraag om via een efficiënte en ecologische manier comfortabel te kunnen wonen. Via oplossingen in lage-energie en passieve woningbouw komen we tegemoet aan het toenemend bewustzijn in de markt op vlak van ecologie, kosten, energieverbruik en gezondheid. 

Samen met een team van zelfstandige ondernemers wil Ralus uitgroeien tot een bekend merk met nationale spreiding. Om ons bestaande team van 4 vestigingen in Vlaanderen te vervolledigen, zoeken we gemotiveerde en getalenteerde ondernemers die een eigen business willen uitbouw en dit onder de koepel van Ralus Group. 

De partner en Ralus Group 

Als partner bent u het gezicht van Ralus Houtskeletbouw in uw regio en werkt u mee aan ons gezamenlijk doel: het marktaandeel van Ralus uitbouwen. U staat in voor de uitvoering van het Ralus-concept in een exclusieve regio. Uiteraard worden u hiervoor de nodige tools aangereikt. 

Onze ideale partner heeft een degelijke opleiding genoten (minimaal hogeschoolniveau) en is in staat om op termijn leiding te geven aan een team van medewerkers. 

Verantwoordelijkheden 

Als partner bent u verantwoordelijk voor het financiële resultaat van uw vestiging en de uitbouw van Ralus in uw regio. Klantentevredenheid staat voorop. U bent verantwoordelijk voor de verkoop en coördinatie van de bouwprojecten in uw regio, voor het aansturen van eventuele medewerkers, voor de lokale marketing, kortom voor de organisatie van a tot z van uw Ralus-vestiging. 

U kan rekenen op de ondersteuning van Ralus voor o.a. productopleidingen, commerciële en juridische begeleiding, gecentraliseerde aankoop van de voornaamste producten, marketing, CRM, opvolging van de regelgeving en hulp bij de uitvoering van uw bouwprojecten. Er is regelmatig overleg met Ralus Group om uw aanpak en resultaten te bespreken. 

Wilt u samen met ons uw eigen onderneming opstarten? Neem al eens een kijkje op www.ralus.be en stuur uw motivatiebrief met CV naar bart.beckers@ralus.be.

 

Afbeeldingen